Delen wordt gewaardeerd!
7 geheimen om je seksleven te verbeteren
kwaliteit en kwantiteit van je seksleven 4 tot 7 jaar jonger
Een portie seks is een gezonde tijdsbeteding. Een gezond liefdesleven verlengt de levensduur, het is de geheime fontein van de jeugd. Intimiteit verhoogt het niveau van endorfine, DHEA en groeihormoon en deze verhogen de levensverwachting. Tegelijkertijd verlaagt vrijen het niveau van de stresshormonen adrenaline en cortisol die juist je levensduur verminderen.

Terwijl een gezond liefdesleven jaren toevoegt aan je leven, haalt het ook jaren van je gezicht af, waardoor je er jonger zult uitzien. Studies tonen aan dat mensen die zeer tevreden zijn met de kwaliteit en kwantiteit van hun seksleven 4 tot 7 jaar jonger lijken dan hun leeftijdsgenoten. Dit is ongetwijfeld het gevolg van minder stress, meer geluk en tevredenheid en een beter slaappatroon - in aanvulling op de positieve hormonale en chemische veranderingen die seks kan brengen. Een actief liefdesleven is dus goed voor zowel je gezondheid en je relatie. Een goed seksleven draait natuurlijk om libido. Zonder libido geen goed seksleven. Daarom hier 7 geheimen om je libido hoog te houden en je passie aan te wakkeren.

Het blijkt dus dat je voor een goed seksleven terecht kunt in de natuur! Groener kan het niet!

Artikel op SEX.nieuwslog.nl 08.10.2009 Gelogd door: ROSETTA

Seks is gezond
seks en intimiteit een gezonde bezigheid
Seks hebben en oud worden zijn prima te combineren. Mensen die regelmatig seks hebben worden gemiddeld ouder dan 'geheelonthouders'. Seks is hartstikke gezond. Dat blijkt uit een hele trits aan onderzoeken die tot op heden zijn uitgevoerd.


Seks: extra weetjesVRIJ VEILIG één pakje condooms!

Per 10 stuks inclusief verzendkosten Euro 1,90
Online verkoop: Stichting JippyOnderwerpen:
is dit mijn broek?

Gezond ouder worden en duurzame voeding gaan hand in hand.
Voedingsonderwerp: