Delen wordt gewaardeerd!
Seksoppeppers: Seks en zelfbeeld

Als je geen zin hebt in seks, omdat je niet tevreden bent over je lichaam, zorg dan voor een betoverend uiterlijk. Koop ondergoed of lingerie waarin je je slanker, mooier ja zelfs onweerstaanbaar voelt.

Veel vrouwen zien seks als een opgave, omdat ze denken dat ze te dik zijn en dat hun partner daarom wel op ze zal afknappen. Dat laatste is over het algemeen niet het geval. Mannen zijn veel minder streng dan vrouwen.

Tip: zorg dat je jezelf aantrekkelijk vindt, kan je man niet achter blijven.

Seksoppeppers: Seks en een opwindend geurtje

Nieuw zijn speciale patches voor meer zin in seks. Klinkt te mooi om waar te zijn? Ze bestaan echt.

Speciale geurende chemicaliën op de patch stimuleren je hersenen om dopamine aan te maken: een hormoon dat zorgt voor seksuele opwinding. Dertig stuks kosten ongeveer 30 euro.


Seksoppeppers: Experimenteren met seks
wat fruit om te verleiden, een mooi begin van een seksueel hoogtepunt


Seksoppeppers: Verboden vruchten en seks

Maak seksloze dates met je partner. Neem een uitgebreid bad, kleed je mooi aan, maak je mooi op, ga lekker uit eten, dans of doe iets anders gezelligs en spreek af dat de avond niet in seks mag eindigen. Negen van de tien keer wil en kun je de stille afspraak niet nakomen want wat niet mag is altijd leuker.


Seksoppeppers: Prikkel de passie
wat fruit en wat yoghurt tot verhogign van de seks
Bedenk dat zin in seks altijd ontstaat door externe prikkels en niet door zomaar aanwakkerende innerlijke passie. Zorg dat deze prikkels er wél zijn: wat dacht je van een erotisch getinte film of verhaal, geurkaarsen en een man die moeite heeft gedaan voor zijn uiterlijk! Dit zijn toch gegarandeerde ingrediënten voor een sfeervolle avond.


Seksoppeppers: Tijdsblokken

Als je iemand bent die zijn of haar tijd in blokken verdeelt en ze vervolgens invult, ruim dan eens niet of één, maar twee tijdsblokken in voor seks. Je moet er namelijk wel tijd in investeren, want het libido heeft de neiging alleen maar af te zwakken als het niet wordt gestimuleerd.

Seks leuk houden kost tijd, maar als de seks leuker en leuker wordt, zul je straks met alle soorten van genoegen bereid zijn er heel wat meer blokken dan die ene voor in te ruimen.


Seksoppeppers: Tijdelijk kinderloos

Verban alles aan wat kinderen doet denken uit de slaapkamer. Kinderen staan er sowieso al om bekend dat ze redelijk funest zijn voor je seksleven, maar als ze ook nog eens vanuit de fotolijstjes al jouw verrichtingen in de slaapkamer op de voet volgen, doen ze het laatste beetje zin verdwijnen.

De slaapkamer is jullie eigen terrein, van jou en je partner, en daar mag je dus best egoïistisch zijn.


Seksoppeppers:voeding
het seksueel verleiden van je partner is toegestaan
Eenderde van de mensen wijt zijn slechte bedprestaties aan vermoeidheid of een opgeblazen gevoel na het eten van een ongezonde maaltijd. Gelukkig kun je je seksleven verbeteren door de juiste dingen te eten en slechte voeding te laten.

Niet doen Wel doen

Onderwerpen:
is dit mijn broek?

Gezond ouder worden en duurzame voeding gaan hand in hand.
Voedingsonderwerp: